Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Archiv dotačních řízení

23. 12. 2011 15:44

Vyúčtování dotace RVKPP za rok 2011

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky uveřejňuje formuláře pro vyúčtování dotace RVKPP za rok 2011. Struktura vyúčtování se oproti loňské struktuře ničím zásadním neliší. Všechny položky ve struktuře vyúčtování jsou třeba správně vyplnit. Informace, prosíme, zpracujte stručně a  konkrétně.

Vyúčtování dotací Úřadu vlády ČR – RVKPP za rok 2011 proveďte v souladu s instrukcemi k vyúčtování dotací a pro finanční vypořádání účelových neinvestičních dotací ze státního rozpočtu na realizaci projektů protidrogové politiky na rok 2011.

Vyplněné formuláře zašlete ve dvou originálním vyhotovení poštou na adresu: Úřad vlády České republiky, nábřeží Edvarda Beneše 4, 118 01 Praha 1 - Malá Strana, případně je osobně doručte do podatelny na stejné adrese. Termín je do 31. ledna 2012; rozhodující je razítko podací pošty nebo podatelny.

Z důvodu procesní náročnosti dotačního řízení r. 2012 a z kapacitních důvodů, není možné uspořádat seminář k vyúčtování v řádném termínu. Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky se všem příjemcům dotací omlouvá a zároveň nabízí nepřetržitou telefonickou podporu všem příjemcům dotací při zpracování vyúčtování.

UPOZORNĚNÍ: Upozorňujeme příjemce dotací, že je opravená tabulka 1 ve Vyúčtování.
V tabulce 1, v řádku 7 "Získaná dotace na realizaci projektu v roce 2011" se vyplňuje jenom sloupec C. Sloupce D a E se v tomto řádku nevyplňují. Vzorec, který tam byl původně dán, je nyní odstraněn.

Informace k vyúčtování dotací Úřadu vlády ČR – RVKPP za rok 2011 (včetně vypořádání se státním rozpočtem za rok 2011) Vám poskytnou pracovníci sRVKPP na těchto telefonních a mailových kontaktech:


Ing. Romana Brzobohatá - 296 153 265               brzobohata.romana@vlada.cz
Klíma Tomáš, Dis - 296 153 598                               klima.tomas@vlada.cz

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X