Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

13. 10. 2011 19:04

Instrukce k předkládání žádostí o dotace RVKPP na rok 2012

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky oznamuje žadatelům o dotace na rok 2012, že v letošním roce nebude možné provést registraci a předkládat žádosti do webové aplikace (CADROS), jak byli žadatelé v minulosti zvyklí. Předkládání žádostí proto proběhne v papírové formě a elektronicky na přenosném disku (CD).

Z důvodu procesní náročnosti veřejné zakázky, která byla vyhlášena na webovou aplikaci pro podávání žádostí do dotačního řízení RVKPP, nebylo možné tuto aplikaci včas zprovoznit.

Dále upozorňujeme, že od 1. října 2011 je v platnosti Směrnice Vedoucího Úřadu vlády ČR č. 20/2011, kterou je dotčena Metodika pro poskytování dotací RVKPP na rok 2012. Žadatelé se při předkládání žádostí řídí uvedenou Směrnicí. Dokumenty, které se předkládají v rámci žádosti o dotaci jsou uvedené v čl. 7 Směrnice č. 20/2011 Vedoucího Úřadu vlády ČR. Formuláře pro předkládaní žádostí, které tvoří přílohu Směrnice, byly již zveřejněny na stránkách Úřadu vlády.

Sekretariát upozorňuje žadatele o dotace RVKPP na rok 2012, aby své žádosti předkládali v listinné podobě, a to ve dvou originálním vyhotovení, včetně jejich příloh a elektronicky (na CD) do 31. 10. 2011. Doklady dle Směrnice č. 20/2011, čl. 7, odst. 3. písm. a) až e) vkládají žadatelé na CD naskenované.

Konkrétní doklady a dokumenty, které žadatelé připojí k žádosti a ukládají na CD jsou uvedené v tabulce jako pokyny pro žadatele, kteří žádají poprvé o dotaci v letošním roce na RVKKP a pokyny pro žadatele, kterému byla poskytnuta dotace v letošním roce, včetně žadatelů, kteří si na r. 2011 žádali. Povinnost dokládat dokumenty označuje křížek v tabulce a prázdné pole (bez křížku) znamená, že žadatel nemusí dokument dokládat dle názvu sloupce, tj. buď v listinné podobě, nebo na CD.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X