Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

17. 7. 2014 16:32

Vyhlášení dotačního řízení RVKPP na rok 2015

Rada vlády pro koordinaci protidrogové politiky na svém jednání 2. července 2014 schválila oblasti a priority dotačního řízení pro rok 2015.

Schválené priority, specifické okruhy protidrogové politiky a další informace k dotačnímu řízení 2015 naleznete v připojeném dokumentu.

Dotační řízení pro rok 2015 bude opět probíhat prostřednictvím elektronické aplikace http://dotace-drogy.vlada.cz. Noví žadatelé se na stránkách elektronické aplikace budou muset nejprve registrovat a až poté podat žádost do dotačního řízení RVKPP na rok 2015. Více informací, jak při registraci postupovat, naleznete na webu http://dotace-drogy.vlada.cz.

Upozorňujeme, že pokud Vaše organizace plánuje na následující kalendářní rok požádat o dotaci na nový projekt, tj. projekt, který nebyl podán do dotačního řízení RVKPP v předchozích letech, je potřeba předložit Odboru protidrogové politiky Úřadu v elektronické podobě koncept tohoto projektu, a to nejpozději 31. července 2014 na elektronickou adresu opk@vlada.cz. Odbor protidrogové politiky Úřadu projedná nový projekt na společném jednání, jehož místo a čas konání sám stanoví. Struktura konceptu projektu je uvedená v článku 6 Směrnice č. 23/2014. Bez tohoto předběžného projednání nelze účinně podat žádost o dotaci na takový projekt.

Závěrem vyzýváme žadatele, aby pozorně sledovali webové stránky http://dotace-drogy.vlada.cz. Sekretariát RVKPP zde bude průběžně vkládat další důležité informace k tomuto dotačnímu řízení.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X