Archiv veřejných zakázek zveřejněných do 30. 6. 2011

Stránka byla přesunuta do archivu

29. 8. 2008 9:00

Veřejná zakázka na dodávku mobiliáře pro předsednictví ČR v Radě EU

Toto zadávací řízení již bylo uzavřeno.

Úřad vlády ČR oznamuje zahájení otevřeného zadávacího řízení na nadlimitní veřejnou zakázku "Mobiliář a další prvky pro vybavení míst konání zasedání neformálních Rad EU během předsednictví ČR v Radě EU a poskytnutí souvisejících služeb.

Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku mobiliáře a dalších nemobilních prvků pro konferenční prostory, v nichž budou probíhat zasedání v rámci českého předsednictví v EU. Součástí zakázky je také skladování, doprava a instalace mobiliáře v příslušných lokalitách.

Zakázka byla vyhlášena v Informačním systému o veřejných zakázkách dne 29.8.2008 pod evidenčním číslem 60021817. Podrobné informace o veřejné zakázce naleznou zájemci v přiložené zadávací dokumentaci a souvisejících souborech. Zadavatel nebude zadávací dokumentaci zasílat ani vydávat v tištěné podobě, je proto nutné ji stáhnout na této stránce. Pro stažení souborů se zájemce musí k této veřejné zakázce zaregistrovat (viz odkaz níže). Uchazeči mohou podávat žádosti o dodatečné informace k této veřejné zakázce do 30.9.2008, 16:00 hod, a to prostřednictvím níže uvedeného odkazu.

Termín pro doručení nabídek je stanoven na 6.10.2008 v 15:00 hodin.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Připojené dokumenty