Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

17. 10. 2023 16:58

Vedoucí Úřadu vlády se setkala se zástupci Nadačního fondu Emil

Vedoucí Úřadu vlády Jana Kotalíková se setkala se zástupci nadačního fondu Emil, 17. října 2023.
Vedoucí Úřadu vlády Jana Kotalíková se setkala se zástupci nadačního fondu Emil, 17. října 2023.
Vedoucí Úřadu vlády Jana Kotalíková se v úterý 17. října ve Strakově akademii setkala se zástupci Nadačního fondu Emil. Setkání se účastnil rovněž předseda Národní sportovní agentury Ondřej Šebek.

Tématem setkání vedoucí Úřadu vlády a zástupců Nadačního fondu Emil bylo předání certifikátu partnera pro 12. ročník Evropských her handicapované mládeže Emil Open. Jana Kotalíková převzala certifikát určený pro předsedu vlády Petra Fialu. Právě předseda vlády každoročně přejímá záštitu jak nad hrami, tak i nad dalšími akcemi Nadačního fondu Emil.

Chtěla bych Nadačnímu fondu Emil poděkovat za pořádání her pro handicapované děti a popřát spoustu dalších vydařených ročníků. Jsem ráda, že budu moci panu premiérovi předat certifikát partnera nad dalším ročníkem her handicapované mládeže,“ uvedla vedoucí Úřadu vlády Jana Kotalíková.

Chtěl bych velmi ocenit aktivitu pořadatelů soutěže mentálně handicapovaných sportovců a poděkovat organizátorům za jejich úsilí v této činnosti, která pomáhá zkvalitnit život našich hendikepovaných spoluobčanů. Tato aktivita zároveň přináší radost z pohybu nejen jim ale i jejich blízkým. Za Národní sportovní agenturu mohu přislíbit zástupcům pořadatele hledání možnosti podpory tohoto skvělého a potřebného projektu v budoucím období,“ dodal Ondřej Šebek, předseda Národní sportovní agentury, který se setkání na Úřadu vlády také účastnil.

Nadační fond Emil letos pořádal již 12. ročník Evropských her handicapované mládeže. Dohromady se předešlých ročníků účastnilo přes 5000 mladých sportovců z více než 23 zemí Evropy.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Fotogalerie [F] fotogalerie