Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Očekáváné události

1. 12. 2006 18:23

Hokej začíná psát novou historii

Předseda vlády České republiky Mirek Topolánek se v pondělí, 4. prosince 2006, zúčastní slavnostního přijetí České sledge hokejové asociace do Českého svazu ledního hokeje.

sledgeSlavnostního aktu se zúčastní mj. předseda výkonného výboru ČSLH Vratislav Kulhánek, čestný předseda ČSLH Karel Gut, generální sekretář ČSHA Tomáš Zelenka a další významní hosté. Program odstartuje ukázka sledge hokejového zápasu, po níž přednesou předseda vlády ČR a předseda ČSLH projevy. Všichni přítomní budou mít možnost vyzkoušet si zahrát sledge hokej přímo na ledové ploše. Poté je pro hosty a novináře ve VIP prostorách připraveno občerstvení doprovázené prezentací dosavadních úspěchů českého sledge hokeje.

Česká republika, vzhledem k počtu týmů patří k předním světovým sledge hokejovým velmocem. Začleněním našich hendikepovaných sportovců sdružených v 6-ti klubech mezi naše přední hokejová mužstva získají nejen technicko organizační zázemí, ale také výraznou a především dlouhodobou finanční podporu.

Slavnostní přijetí se koná 4.12.2006 od 14.00 hod. v T- Mobile aréně, Výstaviště, Praha 7- Holešovice, vchod HC Sparta Praha.

Příchod novinářů nejpozději 15 minut před zahájením.

Tiskový odbor Úřadu vlády ČR
tiskovy.odbor@vlada.cz

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X