Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

19. 3. 2024 10:14

Informace týkající se Úřadu vlády ČR

Žádost o poskytnutí informací týkajících se výše veškerých vyplacených příjmů ze závislé činnosti a souvisejících příjmů a benefitů za rok 2023 u zaměstnanců Úřadu vlády na vedoucích pozicích

Úřad vlády ČR obdržel dne 16. února 2024 elektronickou žádost s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Žadatel požádal o poskytnutí informací týkajících se výše veškerých vyplacených příjmů ze závislé činnosti (mzdy včetně, avšak nikoli výlučně, osobního ohodnocení a všech příplatků), odměn (včetně, avšak nikoli výlučně odměny řádné, mimořádné a odměny za plnění cílových úkolů), jiných příjmů a benefitů spojených s výkonem funkce (včetně, avšak nikoli výlučně, odměny za působení v dozorčích orgánech a naturální požitky - nepeněžitý příjem spočívající v užívání služebního vozidla, poskytnuté ubytování), to vše v hrubé výši tj. před zdaněním, zdůvodnění mimořádné odměny, a počet odpracovaných měsíců u všech zaměstnanců na vedoucích pozicích za kalendářní rok 2023.

Požadované informace byly žadateli poskytnuty.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X