Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

11. 1. 2024 9:24

Informace týkající se vlády ČR

Žádost o poskytnutí informací týkajících se materiálu projednaného vládou

Vážený pane,

Úřad vlády České republiky (dále jen „Úřad vlády“) obdržel dne 11. prosince 2023 Vaši elektronickou žádost, s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o informacích“), kterou jste formuloval následovně:

„Žádám poskytnout materiál čj. 699/23 zmíněný v bodě I. Usnesení vlády České republiky ze dne 16. srpna 2023 č. 577, o vyhodnocení využití metody spolupráce veřejného a soukromého sektoru na projektech železniční a dálniční infrastruktury, kterým vláda vzala na vědomí vyhodnocení využití metody spolupráce veřejného a soukromého sektoru na projektech železniční a dálniční infrastruktury uvedené v předmětném materiálu čj. 699/23 v části III.“

K Vaší žádosti si dovolujeme uvést, že vláda České republiky (dále jen „vláda“) projednala materiál čj. OVA 699/23 „Vyhodnocení využití metody spolupráce veřejného a soukromého sektoru na projektech železniční a dálniční infrastruktury“ předložený Ministerstvem dopravy a přijala k němu usnesení ze dne 16. srpna 2023 č. 577. Součástí tohoto materiálu je obálka pro jednání vlády, návrh usnesení, předkládací zpráva, vlastní materiál „Vyhodnocení využití metody spolupráce veřejného a soukromého sektoru na projektech železniční a dálniční infrastruktury“ a vypořádání připomínek.

V příloze č. 1 až č. 5 si Vám dovolujeme zaslat předmětné dokumenty.

Mgr. Ivana Beránková v. r.
vedoucí Oddělení právního
zástupkyně ředitele Odboru právního a kontrolního

Přílohy:
Příloha č. 1 - Obálka pro jednání vlády
Příloha č. 2 - Návrh usnesení
Příloha č. 3 - Předkládací zpráva
Příloha č. 4 - Materiál
Příloha č. 5 - Vypořádání připomínek

 

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Připojené dokumenty