Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

20. 3. 2009 9:49

Místopředseda vlády Alexandr Vondra 20.3.2009 vystoupí na fóru „GMF Brussels Forum"

Místopředseda vlády Alexandr Vondra dnes večer ve 21:00hod. vystoupí na fóru „GMF Brussels Forum“ v rámci panelu "Od obviňování k odpovědnosti: nové evropské energetické paradigma". Tématem panelu bude energetická bezpečnost a její dosažení, které je součástí priority Energetika českého předsednictví EU 2009.
GMF (The German Marshall Fund) je americkou organizací založenou v roce 1972 zabývající se prohlubováním vztahů a spoluprácí mezi USA a Evropou. Bruselské fórum je každoroční tradiční a vysoce prestižní akcí, které se každoročně účastní významní politici, zástupci think - tanků i odborníci. Mezi tématy fóra letos figurují výročí 20 let od pádu železné zdi, finanční krize, fiskální politika po finanční krizi, vývoj NATO, situace na středním Východě, v Gruzii, v Asii i Rusku.
Mezi letošní účastníky patří mj. Joaquín Almunia, komisař Evropské komise pro měnové a hospodářské záležitosti, Günter Verheugen, komisař pro obchod a průmysl či německý ministr hospodářství Karl-Theodor Freiherr zu Guttenberg.

Tiskové oddělení - Kabinet místopředsedy vlády pro evropské záležitosti
Press Section - Executive Office of the Deputy Prime Minister for European Affairs

+420 224 002 657
eu-media@vlada.cz

Úřad vlády ČR/Office of the Government of the Czech Republic
Nábřeží Edvarda Beneše 4, 118 01 Prague 1, Czech Republic

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie