Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

21. 4. 2023 17:16

Nový podcast „Tvoříme Evropu“ představí zákulisí české evropské politiky

Nový podcast Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády „Tvoříme Evropu“ představí pohledy a zkušenosti Čechů a Češek, kteří se věnují evropským záležitostem jak v Čechách, tak v Bruselu. První epizoda podcastu je již k dispozici na platformě Spotify.

Cílem podcastu je ukázat posluchačům evropskou politiku zevnitř a poskytnout detailnější pohled na témata, jež jsou pro Evropu klíčová očima těch, kteří k nim v rámci své profese mají nejblíže. Podcast představí, jak se evropská politika tvoří a jakým způsobem se o ní vyjednává i komunikuje, i to, jakou náplň práce mají lidé, kteří jsou toho součástí. Navíc se bude věnovat tomu, jaké možnosti uplatnění existují pro ty, kteří se o oblast evropských záležitostí zajímají, a to nejen v zahraničí, ale i doma v České republice.

„Tvoříme Evropu“ navazuje na podcast „Euroskop: Věcně o Evropě“ a je součástí širší revize komunikačních aktivit Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR. První epizoda je již k dispozici na platformě Spotify a jejím hostem bude akreditovaný parlamentní asistent a poradce premiéra Fialy, především v oblasti životního prostředí, Ondřej Krutílek.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie