Aktuality

12. 4. 2022 16:16

Úřad vlády ČR a agentura Attack Promotion s.r.o. podepsaly rámcovou dohodu k zajištění propagačních předmětů v souvislosti s českým předsednictvím

Úřad vlády ČR uzavřel dne 4. dubna 2022 rámcovou dohodu o poskytování dodávek s firmou Attack Promotion s.r.o. Účelem smlouvy je zhotovení a dodání propagačních předmětů u příležitosti nadcházejícího předsednictví České republiky v Radě EU, které proběhne ve druhé polovině roku 2022. Plnění dohody bude realizováno skrze dílčí objednávky.

Úřad vlády ČR, jakožto centrální koordinátor připrav a výkonu nadcházejícího českého předsednictví v Radě EU, zajišťuje mimo jiné také propagační předměty, a to i pro ministerstva a další státní instituce. Na základě výsledků zadávacího řízení byla následně podepsána rámcová dohoda s firmou Attack Promotion s.r.o., která pro české předsednictví zhotoví a dodá propagační předměty.

Účel rámcové dohody bude naplněn prostřednictvím dílčích objednávek na konkrétní propagační předměty, které budou realizovány Úřadem vlády ČR nebo resorty. Dohoda je uzavřena na dobu určitou, a to ode dne uveřejnění v registru smluv do 31. 12. 2022. Požadované propagační předměty budou objednávány a dodávány po dobu účinnosti této rámcové dohody. Odběr první části propagačních předmětů je předpokládán od 1. června 2022 a odběr druhé části propagačních předmětů se očekává od 1. října 2022.

Složení dárkových a propagačních sad bylo schváleno vládou 26. ledna 2022. V příloze rámcové dohody je uveden seznam schválených propagačních předmětů, který zahrnuje například psací potřeby, plátěnou tašku, deštník a další.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie