Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

10. 7. 2014 13:35

Druhá bilanční cesta premiéra Sobotky směřovala na Ministerstvo dopravy

V rámci 2. bilanční cesty se premiér Bohuslav Sobotka setkal s ministrem dopravy Antonínem Prachařem, 10. července 2014.
V rámci 2. bilanční cesty se premiér Bohuslav Sobotka setkal s ministrem dopravy Antonínem Prachařem, 10. července 2014.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka dnes 10. července 2014 v rámci bilančních cest po jednotlivých resortech navštívil Ministerstvo dopravy.

Při společném setkání premiéra s ministrem Antonínem Prachařem se hovořilo o dosavadním plnění programového prohlášení vlády, aktuálních i plánovaných závazcích kabinetu v oblasti dopravy, o stabilizaci resortu či přípravě zákona o liniových stavbách.

Premiér Sobotka na závěr bilanční cesty zamířil společně s ministrem Prachařem do centrály mýtného systému KAPSCH a sídla Agentury pro evropské globální satelitní systémy (GSA), projektu GALILEO. Zde jednali s generálními řediteli obou center.

Další bilanční cestou premiéra Bohuslava Sobotky bude návštěva ministerstva školství, která proběhne v pátek 11. července 2014 od 14 hodin v prostorách Národního pedagogického muzea Jana Amose Komenského.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie