Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuality

18. 5. 2022 15:15

Vláda vzala na vědomí další materiály týkající se příprav českého předsednictví v Radě EU

Dne 18. května byla vládě předložena trojice materiálů pro informaci týkající se příprav českého předsednictví v Radě EU. Ministr pro evropské záležitosti seznámil vládu s informací o organizačních aspektech ve spojitosti se zajištěním mediálního pokrytí nejvyšších politických akcí v České republice, a stejně tak i se zajištěním bezpečnosti těchto akcí a jednotlivých účastníků.

Vláda byla seznámena s veřejnou zakázkou na zajištění host-broadcastingových služeb pro akce pořádané v rámci CZ PRES v roce 2022, jejímž předmětem je zajištění televizního a rozhlasového pokrytí nejvyšších politických zasedání v České republice a s tím souvisejících služeb během CZ PRES.

Další předložená informace se týká zajištění pronájmu audiovizuální techniky pro přenos dat a signálu a navazujících služeb souvisejících s prostorem Kongresového centra Praha v souvislosti s předsednictvím ČR v Radě EU v roce 2022.

Poslední veřejná zakázka se vztahuje na zajištění služeb na Letišti Praha pro delegace na vrcholné akce CZ PRES 2022, jejímž cílem je zajištění služeb pro ústavní činitele, členy vlády a ostatní vrcholné představitele EU či států mimo EU, a jejich delegace, které budou cestovat komerčními lety na Letiště Praha na vrcholné akce CZ PRES 2022.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie