Aktuality

24. 11. 2023 13:38

Dva kulaté stoly na téma závislostí v Poslanecké sněmovně

Zaměstnanci Odboru protidrogové politiky Úřadu vlády ČR se aktivně zúčastní kulatých stolů v Poslanecké sněmovně, ve dnech 30. 11. a 5. 12. 2023.

Kulatý stůl na téma "K problematice nadměrného užívání alkoholu v České republice a s tím souvisejících dopadů na zdraví české populace i veřejné finance" pořádá místopředsedkyně Poslanecké sněmovny PČR Olga Richterová. Kulatý stůl se uskuteční ve čtvrtek 30.11. 2023 od 11:30 hodin v budově Poslanecké sněmovny, vchod z Malostranského nám. 7, Praha 1 – Malá Strana, místnost č. E48 - Konírna. Jeden z příspěvků přednese doc. MUDr. Viktor Mravčík, Ph.D. (Kliniku adiktologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice; vědecký poradce národního koordinátora pro protidrogovou politiku). Celý program je zveřejněn na stránkách Poslanecké sněmovny.

Kulatý stůl pod názvem „Děti, mladiství a mladí dospělí závislí na drogách aneb děti závislé na drogách a možnosti, jak jim pomoci" se koná 5. prosince 2023 od 13:00 do 16:30 hod. v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR, v místnosti  F109, 1. patro, vchod z Malostranského náměstí 7/19.  Kulatý stůl pořádá poslankyně Pavla Golasowská, členka Výboru pro sociální politiku Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Příspěvky přednesou tito zaměstnanci Odboru protidrogové politiky: Mgr. Pavla Chomynová (vedoucí Národního monitorovacího střediska pro drogy a závislosti), Ing. Lucia Kiššová (ředitelka odboru). Celý program je zveřejněn na stránkách Poslanecké sněmovny.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X