Aktuality Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

4. 7. 2023 10:27

Další výzva k podávání přihlášek na členy a náhradníky z neziskového sektoru do pracovních skupin OP Spravedlivá transformace

Oddělení sekretariátu Rady vlády pro nestátní neziskové organizace vyhlašuje veřejnou výzvu k podávání přihlášek na členy a náhradníky do dalších tří tematických pracovní skupin OPST 2021-2027 za Radu vlády pro nestátní neziskové organizace.

Konkrétně je otevřena možnost nominací do následujících tří pracovních skupin. Cílem je posílit zastoupení nestátních neziskových organizací (NNO) pracujících v sociální oblasti.

  • Trh práce
  • Školství
  • Strategické projekty

Více informací o činnosti a složení pracovních skupin naleznete na webových stránkách https://opst.cz/o-programu/tematicke-pracovni-skupiny/.

Kritéria pro výběr kandidátů na člena:

  • znalost prostředí fondů EU;
  • odborné zázemí ze strany nestátní neziskové organizace (NNO);
  • předpoklady zastupovat Radu vlády pro NNO (účast v pracovní době na jednání pracovních skupin OPST 2021-2027);
  • předpoklady průběžně informovat Radu vlády pro NNO a partnery o činnosti pracovních skupin OPST 2021-2027.

 

O výběru kandidátů rozhodnou členové Rady vlády pro NNO za neziskový sektor na základě doporučení Výboru pro EU Rady vlády pro NNO, jež vyhodnotí přijaté přihlášky dle výše uvedených kritérií.

Přihlášky do jednotlivých pracovních skupin s nejvyšším a druhým nejvyšším počtem hlasů budou doporučeny Radě vlády pro NNO k nominaci na člena a náhradníka do příslušné pracovní skupiny.

O výsledcích hlasování a nominace budou kandidáti informováni Oddělením sekretariátu Rady vlády pro NNO e-mailem.  

Vámi doručená kandidatura musí obsahovat:

  1. Přihlašovací formulář včetně motivačního dopisu
  2. Doporučení střešní nestátní neziskové organizace (NNO)/ sítě NNO (příloha č. 1)
  3. Aktuální profesní životopis (příloha č. 2)

 

Nominační formulář včetně příloh zasílejte do čtvrtka 20. července 2023 včetně, a to prostřednictvím datové schránky Úřadu vlády ČR (ID datové schránky je trfaa33) nebo e-mailem na posta@vlada.gov.cz. Do předmětu datové či e-mailové zprávy uveďte "Nominace do pracovní skupiny OPST 2021-2027 za RVNNO“.

Pro bližší informace se obracejte na Mgr. Hanu Fungačovou, tajemnici Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro NNO, a to prostřednictvím e-mailu: fungacova.hana@vlada.cz.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie