Koordinace a spolupráce

4. 12. 2023 10:40

Seminář k tématu certifikace odborné způsobilosti adiktologických služeb v listopadu 2023

Prezentace v PDF, program semináře a odkaz na klíčové dokumenty. Seminář se konal 29. 11. 2023 v Hrzánském paláci v Praze a on-line formou.

Seminář byl určen pro poskytovatele adiktologických služeb v souvislosti s plánovaným obnovením systému certifikací odborné způsobilosti adiktologických služeb. 

Cílem semináře bylo nabídnout prostor pro zodpovězení otázek a nejasností spojených se Standardy odborné způsobilosti adiktologických služeb a procesem certifikací vzhledem k časové prodlevě od pozastavení certifikačního procesu a z důvodu schválení nových klíčových dokumentů certifikačního procesu. Seminář probíhal interaktivní formou.

Podněty ze semináře budou sloužit jako důležitý podklad pro přípravu vzdělávání certifikátorů a pro aktualizaci Příručky ke standardům odborné způsobilosti adiktologických služeb.

Aktuálně platné verze klíčových dokumentů certifikačního procesu a aktuální informace o procesu certifikace odborné způsobilosti adiktologických služeb jsou dostupné v sekci Certifikace a síť služeb.  

Seminář pořádal Sekretariát Rady vlády pro koordinaci politiky v oblasti závislostí – Odbor protidrogové politiky Úřadu vlády ČR. Konal se 29. listopadu 2023 v Hrzánském paláci v Praze (s možností on-line připojení). Připojené prezentace ze semináře jsou zveřejněny se souhlasem přednášejících.

V případě dotazů ohledně semináře kontaktujte Mgr. Terezu Černíkovou (cernikova.tereza@vlada.cz).

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie